Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Webhosting bij Domein-Registreren.nl

Bij een eigen domeinnaam hoort een mooie website. En door gebruik te maken van de voordelige webhosting pakketten van Domein-Registreren.nl zorg je ervoor dat uw website goed bereikbaar is. 
Bij Domein-Registreren heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende webhosting pakketten, welke geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Wij bieden voordelige online website hosting voor zowel bedrijven als particulieren. Dus wat je ook wilt bereiken met je website of webshop: er is altijd een geschikt pakket voor je!

Hostingpakketten

Voor webshops, grote websites en specifieke webapplicaties hebben wij een hosting omgeving beschikbaar die perfect aan zal sluiten op jouw eisen: Web Pro. Dit is de meest geschikte webhosting voor bedrijven. 
Ons meest gekozen pakket is de Web Plus, een solide website hosting voor je online aanwezigheid.
Een goed basis webhosting pakket is de Web Start. Deze is geschikt voor alle CMS pakketten en is ideaal om laagdrempelig online in te stappen.

Bekijk snel de verschillende voordelige webhostingpakketten: https://www.domein-registreren.nl/webhosting

Service Desk Domein-Registreren.nl

Bij al onze webhosting pakketten heb je de beschikking over een professionele, deskundige helpdesk. Zij helpen je graag met je vragen over website hosting en de webhostingpakketten. Onze helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur - 17.30 uur.

Content Management Systeem

Om er voor te zorgen dat je zelf gemakkelijk je website kan onderhouden is een Content Management Systeem (CMS) de ideale software om dit realiseren. Onze online hosting pakketten ondersteunen vrijwel alle CMS’en. Zo kun je al de keuze maken uit het installeren van de volgende populaire systemen:

Website ontwikkeling

Domein-Registreren.nl is onderdeel van Prezent Internet. Prezent Internet is een full service internet bureau uit Tilburg, wat je als voordeel geeft dat er voor alle online zaken een one-stop-shop is voor jou. Dit betekent dat naast het vastleggen van je domeinnaam en website hosting wij ook gelijk een website voor kunnen bouwen. 

Wil je graag een volledige website met een moderne vormgeving ontwikkeld hebben, dan kan Prezent dit voor je realiseren. Zo kan er een website ontwikkeld worden op basis van het door Prezent ontwikkelde systeem, maar uiteraard kan er ook gekozen worden voor een van de eerder genoemde Content Management Systemen.

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek over een op maat gemaakte website? Neem dan contact met ons op.

  • No labels